Skönhetsprodukter med dokumenterad effekt          ✔1- 3 dagars leveranstid          ✔Fri frakt 

Integritetspolicy

Vi uppskattar ditt besök på vår webbplats och ditt intresse för våra produkter. Vi vill att du ska känna dig trygg när du besöker vår webbplats och ser till att personuppgifter behandlas på ett säkert sätt av oss som ansvariga för bearbetning.
Vi är engagerade i att skydda din integritet. Du kan gå till de flesta av våra webbsidor utan att ge oss någon information om dig själv. Men ibland behöver vi information för att förse dig med de tjänster du begär och detta meddelande om skydd av personuppgifter ger information om datainsamling och dataanvändning i sådana situationer.

Genom att använda www.amepure.com/se godkänner du att vi använder cookies.

Vad är cookies?
Cookies är små textfiler som lagras på din dator, mobil eller surfplatta, som kan användas av webbplatser för att ge dig en personlig och mer effektiv webbplatsupplevelse. 

Hur tar man bort cookies?

Om du inte längre vill använda cookies kan du, förutom att inaktivera som förklarat ovan, stänga av cookies i inställningarna för din webbläsare. Du kan också ställa in webbläsaren så att den frågar varje gång vår webbplats försöker lämna en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan du även ta bort tidigare sparade cookies. Hur man tar bort cookies beror på vilken webbläsare du använder och mer information finns här:

Observera att denna åtgärd kommer att leda till att vår webbplats, samt de flesta andra, inte fungerar optimalt om du inte godkänner cookies.

Lokala cookies
Detta är cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera korrekt. Utan dessa fungerar inte grundläggande funktioner som sidnavigering och inloggning till ditt användarkonto.

Anpassning
Vi använder information om hur du använder vår webbplats, din köphistorik och annan identifierande information för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats, skräddarsydd för dina önskemål. Det innebär att du kan få personliga erbjudanden som är skräddarsydda för de produkter du föredrar.

Google Analytics:
Google Analytics är en analystjänst som tillhandahålls av Google inc. Den samlar in information om vilka sidor du besöker på vår webbplats, hur länge ditt besök varar, antalet besök och från vilken webbplats du kom till vår webbplats. Den insamlade informationen behandlas av Google och används för att generera besökarstatistik och rapporter som kan visa oss hur våra kunder använder webbplatsen. Vi använder denna tjänst för att analysera användningen av vår webbplats.

Google:
Cookies från Google används också i samband med att vi använder en sökmotor som levereras av Google. Den hämtar information om sökord och vilka sökresultat det klickar på. Google använder informationen för att förbättra sökmotorn.

Retargeting cookies:
Vi använder följande Google Analytics-annonseringsfunktionalitet: Remarketing med Google Analytics. Du kan hantera dina annonsinställningar här https://www.google.com/settings/ads/ och dina inställningar för mobilappannonser här.

Facebook:
Cookies från Facebook läggs bara till om du tidigare har besökt Facebook eller använder en Facebook-funktion eller länk på vår webbplats. Dessa cookies används av Facebook-funktionerna på vår webbplats, till exempel "Dela" och "Gilla"-knappen.
Informationen kan också användas för att nå dig på Facebook med erbjudanden från oss.

AdForm:
Används för att optimera visning av annonser. Används för att optimera visning av annonser i de fall där det finns många annonsörer som vill ha annonsutrymmet. Använder fast budprisning, realtidsbudgivning, API-funktionalitet, beteendemålning och kampanjfrämjande information.

Zendesk Chat:
Det här är vår chattjänst som du hittar runt om på webbplatsen. Om du startar en chatt inhämtas information som identifierar dig för vår kundtjänst. Informationen behandlas av Zendesk LTD.

Vad som samlas in och lagras

Vi kan lagra följande information: Namn
Kontaktinformation, inklusive e-post, mobilnummer.
Demografisk information såsom postnummer, preferenser
Annan relevant information
En ytterligare lista som beskriver cookies och vad de innehåller för information kan hittas längre ner på sidan.
Vad vi gör med informationen vi lagrar
Vi vill ha denna information att förstå kundens behov och ge en bättre webbplatsupplevelse: 

Interna analyser
Vi kan använda informationen för att förbättra webbplatsen.
Vi skickar regelbundet produktkampanjer via e-post om nya produkter, erbjudanden och annan information till e-postadressen du angav.

Säkerhet
Vi försäkrar att informationen du uppger hålls säker. För att säkerställa att din information inte avslöjas för tredje part har vi ett säkerhetssystem som skyddar informationen vi samlar in från våra kunder.

Kontroll av personliguppgifter
När du registrerar dig eller på annat sätt ger oss personuppgifter, delar vi inte denna information med tredje part utan ditt tillstånd, förutom de begränsade undantagen som redan nämnts. Informationen kommer endast att användas för ovan nämnda ändamål. Om du registrerar dig anger du också hur och om du vill att vi ska kommunicera med dig.

Tillgång till personuppgifterna
Vi ger dig möjligheten att säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och aktuella. Om du registrerar dig på vår webbplats får du när som helst en fullständig översikt över din beställning.
Personuppgiftslagen garanterar dig rätten att få tillgång till personuppgifter, samt rätten att rätta till eller radera ofullständiga eller felaktiga uppgifter.

Nödvändiga (4)

Nødvendige informasjonskapsler hjelper med å gjøre en hjemmeside brukbar ved å aktivere grunnleggende funksjoner, slik som side-navigasjon og tilgang til sikre områder av hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
NavnLeverandørFormålUtløpsdato
JSESSIONID .nr-data.net Lagrer sesjonsdata fra et nettstedbesøk, utstedt av Microsofts ASP.NET Application, et rammeverk for å bygge nettsteder. Session  
AKDC www.paypal.com Benyttes for autorisasjon 19 minutter  
AWSALB www.amepure.com   7 dager  
PHPSESSID www.amepure.com Lagrer sesjonsdata under et besøk på et nettsted. Settes av en PHP applikasjon utarbeidet av The PHP Group, som er et Web Applications rammeverktøy som brukes til å bygge nettsteder. Session  

Funktionell (4)

Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre opplysninger som endrer måten hjemmesiden ser ut eller oppfører seg på. F.eks. ditt foretrukne språk eller den regionen du befinner deg i.
NavnLeverandørFormålUtløpsdato
AWSALB de14.zopim.com   7 dager  
__cfduid .zopim.io Brukes av innholds-nettverket Cloudflare til å identifisere trusted webtrafikk basert på IP adressen som brukeren kommer fra. ett år  
zte.* .amepure.com Lagrer en Zopim Live chat ID som kjenner igjen en enhet fra besøk til besøk og i løpet av en chat sesjon. Session  
__zlcmid .amepure.com Identifiserer den besøkende på tvers av de sider som Zopim widget'en er bygget inn i. Det gir funksjonalitet til url'en, som er bygget inn i Zopim chat på en slik måte at som gjør at det mulig for Zopim å identifisere den besøkende og å vit på hvilken side brukeren er. ett år  

Statistiska (6)

Statistiske informasjonskapsler hjelper hjemmesidens eier med å forstå hvordan besøkende samhandler med hjemmesiden ved å samle inn og rapportere opplysninger.
NavnLeverandørFormålUtløpsdato
_ga .amepure.com En unik identifikator satt i nettleseren for å måle brukerens interaksjon med nettstedet. 2 år  
_ym_metrika_enabled .amepure.com Benyttes til å analysere brukeren adferd på nettstedet en time  
_ym_isad .amepure.com Benyttes til å analysere brukeren adferd på nettstedet 20 timer  
_pinterest_cm .pinterest.com Cookien brukes av Pinterest. ett år  
_ym_uid .amepure.com Benyttes til å analysere brukeren adferd på nettstedet ett år  
_gid .amepure.com Registrerer en unik IDsom brukes til å føre statistikk over hvordan den besøkende bruker hjemmesiden. en dag  

Marknadsföring (7)

Vi använder cookies för att visa annonser och erbjudanden som vi tror du är intresserad av och som är anpassad efter dina preferenser. Om du avsäger dig vår möjlighet att göra det kommer du endast få generella annonser visade och inga erbjudanden som är anpassade efter produkter du tycker om. Notera att vi aldrig kommer använda köphistorik av intimprodukter eller liknande data för att utforma annonser försådana typer av produkter. 
NavnLeverandørFormålUtløpsdato
  www.facebook.com Brukes av Facebook for å levere en samling av annonseringsprodukter som eksempelvis realtidsauksjoner fra tredjeparts annonsører Session  
uid .adform.net Brukes for å optimere visning av annonser i de tilfeller der det er mange annonsører som ønsker annonseplassen. Benytter fastprisfastsettelse via bud, real-tids budgivning, API-funksjonalitet, adferdsrelaterrt målretting og adgang til informasjon om kampanjer. 2 måneder  
C track.adform.net Benyttes til å optimere visningen av annonser. Brukes for å optimere visning av annonser i de tilfeller der det er mange annonsører som ønsker annonseplassen. Benytter fastprisfastsettelse via bud, real-tids budgivning, API-funksjonalitet, adferdsrelaterrt målretting og adgang til informasjon om kampanjer. en måned  
cid track.adform.net Tildeler internettleseren en unik ID. Benyttes til å optimere visningen av annonser. Brukes for å optimere visning av annonser i de tilfeller der det er mange annonsører som ønsker annonseplassen. Benytter fastprisfastsettelse via bud, real-tids budgivning, API-funksjonalitet, adferdsrelaterrt målretting og adgang til informasjon om kampanjer. 2 måneder  
fr .facebook.com Brukes av Facebook for å levere en rekke reklameprodukter som retargeting, for å samle inn anonym informasjon om brukerne som besøker nettstedet, og for måling av ytelse. 3 måneder  
AA003 .atdmt.com   3 måneder  
ATN .atdmt.com Målretter annonser basert på adferdsmessig profilering og geografisk plassering. 2 år  

Oklassificerat (13)

Oklassificerade cookies är cookies som håller på att klassificeras tillsammans med utfärdarna av enskilda cookies.
NavnLeverandørFormålUtløpsdato
_ym_metrika_enabled_38598740 .amepure.com   en time  
frontend .www.amepure.com   7 dager  
_ym_visorc_38598740 .amepure.com   30 minutter  
external_no_cache .www.amepure.com   en time  
         
         
         
         
metrika_enabled .amepure.com   en time  
cookiesEnabled www.amepure.com   noen sekunder  
akavpau_ppsd .www.paypal.com   Session  
popupData www.amepure.com   ett år  
_ym_d .amepure.com   ett år  
_dc_gtm_UA-54379673-2 .amepure.com   ett minutt  
frontend_cid .www.amepure.com   7 dager  
_fbp .amepure.com   2 timer  
_sbtk www.amepure.com   ett år