Skönhetsprodukter med dokumenterad effekt          ✔1- 3 dagars leveranstid          ✔Fri frakt 

Integritetspolicy

I samband med köp eller registrering på amepure.com godkänner du att vi lagrar och behandlar dina uppgifter för att kunna administrera dina köp, utföra marknads- och kundanalyser samt för att skicka ut kundanpassade medlemserbjudanden. Vi värdesätter ditt förtroende och förhåller oss därför till Personuppgiftslagen som bland annat säger att du har rätt att en gång per kalenderår ta del av din information som vi har registrerat. För att ta del av uppgifterna ska du kontakta då vår kundservice på info-se@amepure.com
Om informationen visar sig vara felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen modifieras eller tas bort.

De personuppgifter som âme pure behandlar är ditt personnummer, namn, kön, e-postadress, telefonnummer, köp-, betal- och orderhistorik, betal- och kreditkortsnummer, leveransadress samt IP-adress. De behandlas efter att du själv lämnar eller har lämnat uppgifterna oss, eller efter vi samlat in dem på Webbplatsen genom cookies. Uppgifterna kan komma att användas för utskick per e-post, om du inte invänt mot detta. Du kan när som helst kontakta vår kundservice för att avbryta marknadsföring mot dig personligen.

Vi vill att du ska känna dig säker när du handlar hos oss, därför har vi åtagit flera säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter från att hamna i fel händer. Till exempel används envägskryptering vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer i syfte att förhindra obehörig åtkomst. Vi kommer inte heller dela med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller andra tredje parter, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

âme pure® kräver ditt personnummer vid köp för öka säkerheten, men även för att kunna kontrollera din kreditvärdighet samt säkerställa att du som kund är över 18 år gammal. Vi förbehåller oss rätten att begränsa betalningsalternativ eller annullera order från personer som uppgett felaktiga personuppgifter och/ eller har betalningsanmärkningar.

Om du samtyckt till att vara registrerad kund hos âme pure® så sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig, vilket du kan göra när som helst. Om du väljer att inte registrera dig som kund sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att kunna uppfylla leverans- eller liknande samt för att kunna genomföra marknads- och kundanalyser. Om hela eller delar av âme pure® säljs eller integreras med annan verksamhet kan dina personuppgifter lämnas ut till våra rådgivare, eventuell köpare och dennes rådgivare och lämnas vidare till verksamhetens nya ägare.

âme pure® förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden, i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav.