✔Skjønnhetsprodukter med dokumentert effekt          ✔2 - 3 dagers levering          ✔Alltid gratis frakt

Sikkerhet og personvern

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Ame Pure AS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren og medarbejdere hos Ame Pure AS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på amepure.com er Ame Pure AS, Olabakken 15, 1397 Nesøya, NORGE
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til amepure.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Ame Pure AS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også̊ ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ame Pure AS via e-mail info-dk@amepure.com

Cookies
Ved at benytte amepure.com accepterer du, at vi bruger cookies.
Cookies anvendes til at føre statistik over, hvordan vores butik benyttes.
Session-cookies anvendes til at styre forbindelsen mellem kunden og indkøbskurven.
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Cookies anvendes til at føre statistik over, hvordan vores butik benyttes.

Cookies anvendes til at føre statistik over, hvordan vores butik benyttes.

Session-cookies anvendes til at styre forbindelsen mellem kunden og indkøbskurven.
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Cookies anvendes til at føre statistik over, hvordan vores butik benyttes.

Session-cookies anvendes til at styre forbindelsen mellem kunden og indkøbskurven.
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.